O vítězi Flair League se rozhodne na barmanské party

10.01.2024Michael Lapčík, CBA

Kdo se stane flairovým Barmanem roku 2023? Odpověď budeme znát už v neděli 21. ledna, kdy se v rámci barmanského vánočního večírku, který bude hostit brněnský Abzac, uskuteční finále Czech Flair League.

Finále Czech Flair League bude soubojem šestice nejlepších exhibičních barmanů loňské sezony – Tomáše Bielčíka, Michala Nováka, Martina Vogeltanze, Dominika Buchty, Kyryla Rudaka a Tomáše Vančury. Zadání pro finalisty zní: připravit metodou exhibition & working flair čtyři porce signaturního koktejlu obsahujícího minimálně 2 cl rumu Havana Club. Vítěz finále se stane flairovým barmanem roku 2023 a bude reprezentovat Českou republiku na letošním World Cocktail Championship. Kromě profesionálů si v Brně zasoutěží i junioři z hotelových škol.

Finále Czech Bartenders League je hlavním bodem programu Abzac Bartenders Party, barmanského vánočního večírku, který pro všechny kolegy z gastronomie a jejich kamarády pátým rokem pořádá Česká barmanská asociace. Vstup na party je volný, smyslem je se sejít a pobavit v přátelské atmosféře po pracovně náročném období konce uplynulého roku. Pro účastníky bude přichystaná otevřená speed mixing challenge s růžovým gin tonikem, stejně jako koktejly za symbolické ceny nebo drobné občerstvení. V neděli 21. ledna se v Abzacu startuje v 17 hod. Zváni jsou úplně všichni parťáci z gastra!

@mohlo by vas zajimat