Martin’s Barrel hledá autora etikety pro svou limitku

26.05.2024AtBars

Blatenská whisky Martin’s Barrel vypsala soutěž pro všechny, komu nechybí výtvarné nadání a touha podělit se o ně se světem. Nabízí jim možnost navrhnout etiketu pro svou letošní speciální limitovanou edici. Možnost přihlásit se mají až do konce července.

Limitovanou edici se speciální etiketou měla Martin’s Barrel už vloni. Ztvárnila ji studentka grafického designu Sofie Škodáková – loňská výzva blatenské whisky se totiž zaměřila právě na studenty a nabídla jim možnost získat novou zkušenost a zároveň i zajímavou položku do profesního životopisu. V podání Sofie limitovanou edici Martin’s Barrel 3 y.o. zdobila etiketa se dvěma hlavními prvky. Tím prvním byl kůň coby odkaz na svatého Martina a zároveň historii whisky, kdy koně pomáhali s přepravou sudů, ale také na Sofiina koníčka, jímž je jezdectví. Tím druhým pak sud, ovšem v podobě rakety. Plameny, které z ní vycházely, byly odkazem na nakouřený slad.

Letos dostává možnost zapojit se do ztvárnění limitky Martin’s Barrel prostřednictvím vypsané soutěže široká veřejnost, jedinou podmínkou je věk nad 15 let. Stačí si na webu Martin’s Barrel stáhnout připravenou šablonu (prvky, které obsahuje, musejí zůstat zachovány) a pak se pustit do tvorby. Použít je možné prakticky jakoukoliv techniku, kromě kresby či malby je povolené třeba i využití grafického editoru. Ve výsledku se ale samozřejmě musí jednat o originální a původní dílo soutěžícího. Návrh ve formátu PDF je potřeba odeslat na kontakt, jenž je na webu uveden, a to nejpozději do 31. července.

Na vítěze, jehož jméno bude oznámeno 31. srpna, čeká peněžitá odměna ve výši 5000 Kč. Zapojit se bude moci i do procesu tisku etikety, mezi prvními se tak pokochá výsledkem, který bude kromě vítězného designu obsahovat i krátké povídání o výherci a chybět na něm nebude ani jeho vlastnoruční podpis.

@mohlo by vas zajimat