Bohémská linka recituje básně na zadané téma

15.06.2024AtBars

Krušovický ležák Bohém od svého loňského uvedení na trh sází na zábavnou formu komunikace. Na stejnou notu hraje i jeho červnová novinka – Bohémská linka. Její součástí je speciálně naprogramovaný voicebot, který vytváří básně na zadaná témata.

Každý, kdo v průběhu června zavolá na telefonní číslo 295 567 555, může položit Bohémské lince nějaký dotaz, například žádost o tip na jídlo k obědu, nebo jí zadat nějaký úkol, třeba ať mu vymyslí originální přání k narozeninám nebo omluvnou zprávu pro kamarádku. Na všechna tato a další podobná témata zvládne linka sestavit kratší básničku. „Tuto aktivitu jsme zvolili proto, že jako značka chceme být našim spotřebitelům blíž a interagovat s nimi odlehčeným stylem tak, jak je to Bohémovi vlastní. V dnešní době může být těžké stát se bohémem. Právě proto jsme se rozhodli spustit Bohémskou linku, která svým důvtipem a poezií udělá bohéma úplně z každého,“ objasňuje brand manažer značky Krušovice Pavel Vácha.

Bohémská linka funguje na principu umělé inteligence naprogramované tak, aby byla schopna generovat básně podle zadaných námětů. Její příprava proběhla s využitím velkého množství dat, což jí umožňuje reagovat na širokou škálu témat a přizpůsobit se individuálním potřebám jednotlivých uživatelů. Těm pak na zprávy odpovídá voicebot, báseň si ale zároveň mohou nechat zaslat ve formě SMS. Už od 6. června si navíc zájemci o originální báseň mohou zavolat nejen ze svých mobilních telefonů, ale i z obrovského zlatého sluchátka, které lze najít v ulicích Prahy. Tento týden se například nacházelo u Výstaviště před Stromovkou, odkud se přesunulo do Riegrových sadů.

@mohlo by vás zajímat