AtTalks: Barmanské soutěže

27.06.2024Michael Lapčík

Co vede barmany k tomu vynakládat obrovské úsilí, čas a mnohdy i finance na soutěžní aktivity, když účastníků je mnoho a vítěz může být jen jeden? A jak vypadá příprava soutěžních barmanů ve špičkových koktejlových barech?

Do podcastu AtTalks si moderátor Michael Lapčík tentokrát pozval bar & beverages managera hotelu W Prague Honzu Šebka a bar managera mělnického Brlohu Tomáše Nyáriho. O několik let mladší Honza přiznal, že svou úspěšnou soutěžní kariéru našlápnul právě na Tomášův popud. A začátky to byly těžké – s drinkem Králíček obsahujícím mimo jiné calvados, mrkvovou pěnu a marcipánovou mrkvičku skončil poslední. Je rozdílné pracovat za běžným a soutěžním barem? Mají si soutěžící předem zjišťovat chuťové preference porotců? Ani na jednom z toho se Honza s Tomášem zcela neshodli. A věděli jste, že existuje talisman, který zatím všem svým nositelům přinesl v globálním finále úspěch?

video: Studio Karlín On Air

@poslední příspěvky

@newsletter

Fields marked with an * are required

Vyplněním uvedených polí a kliknutím na „přihlásit“ udělujete AtBars Spirit, s.r.o., souhlas se zpracováním osobních údajů, jež bude provedeno dle platné legislativy.

@mohlo by vás zajímat