AtTalks: Cizinci za barem v Česku

31.07.2024Michael Lapčík

Existuje v Česku pro barmany-cizince jazyková bariéra? Co na naší zemi kromě neskutečně levného piva oceňují? Mohou se tuzemské bary směle porovnávat s těmi londýnskými? Překvapuje je první setkání se slivovicí?

Do podcastu AtTalks si moderátor Michael Lapčík tentokrát pozval head bartendera vznikajícího projektu W Prague Benjamina Boultona-Smithe z Velké Británie, který své pracovní zkušenosti v České republice v posledních pěti letech sbíral v pražském hotelu Marriott. Jelikož se druhý pozvaný host bohužel omluvil pár minut před natáčením, střihli si Michael s Benem epizodu mezi čtyřma očima. Ben přiznal, že česky umí jen pár frází, na většině míst v Praze ale nemá problém se anglicky domluvit. „Jedině snad pokud zavítám třeba do nějaké zapadlejší hospody. A taky se může v překladu ztratit můj sarkasmus,“ dodává čtyřiadvacetiletý barman, jenž v Praze žije od svých patnácti.

Video: Studio Karlín On Air

@poslední příspěvky

@newsletter

Fields marked with an * are required

Vyplněním uvedených polí a kliknutím na „přihlásit“ udělujete AtBars Spirit, s.r.o., souhlas se zpracováním osobních údajů, jež bude provedeno dle platné legislativy.

@mohlo by vás zajímat