Šaty z piva vydražila group brand manažerka Krušovic

13.01.2024AtBars

Hlavní položkou dražby, kterou v závěru každého roku ve prospěch Centra Paraple pořádá Plzeňský Prazdroj, byly šaty z piva navržené Jakubem Polankou. Jménem krušovického piva Bohém je vydražila nová group brand manažerka Krušovic Alice Divišová.

Polankovy šaty z piva vzbudily pozornost už loni v létě, kdy je během karlovarského filmového festivalu vynesla Aňa Geislerová. Následně spolu s devíti obrazy mladých českých umělců, jež byly rovněž inspirovány pivem, putovaly do dražby pořádané Plzeňským Prazdrojem. V té je za 126 242 Kč, které obdrží Centrum Paraple, vydražila group brand manažerka společnosti Heineken Alice Divišová, která od letošního ledna v nové roli marketingově zaštiťuje značku Krušovice.

„Nad rámec našich běžných aktivit jsme se v předvánočním období, kdy je společnost štědrosti více otevřená, rozhodli podpořit ještě Centrum Paraple. Líbilo se nám originální pojetí podpory v podobě dražby slavné róby a krásně nám to zapadalo do bohémského uvažování, kterým jsme se tento rok spolu s představením nového piva z dílny Krušovic vydali. Bohém nedělá věci tradičním způsobem, vždy si najde svou originální a osobitou cestu,“ objasňuje, proč se Krušovice tímto nezvyklým krokem rozhodly vstoupit do projektu jiné pivovarské skupiny. „Máme radost, že peníze z dražby doputují potřebným a vnímáme to tak, že když jde o dobrou věc, i konkurence může táhnout za jeden provaz,“ dodává.

Nová group brand manažerka má s Krušovicemi smělé plány. Potenciál vidí v mladší cílové skupině. „Moje vize pro značku Krušovice je budovat na základních hodnotách značky, jako jsou právě kvalita a tradice, ale s lehkostí a humorem, který je vlastní nejenom značce Krušovice Bohém, ale také generaci Y a Z,“ doplňuje svou vizi Alice.

@mohlo by vas zajimat