Pytloun Sky Bar nabízí posezení ve vyhřívaných iglú

13.01.2024AtBars

Ze čtrnácti hotelů české sítě Pytloun Hotels jsou tři situovány v Praze, vlajkovou lodí je pak ten, jenž se nachází přímo na Václavském náměstí. Kromě ubytování hosty láká i na gastronomickou nabídku a zážitky, teď v zimě například na vyhřívaná iglú.

Loni v létě se gastronomický záběr Pytloun Boutique Hotel Prague rozšířil o Sky Bar & Restaurant umístěný na jeho střeše a střešních terasách. Jeho celková rozloha činí 220 m2. Zařízen je v lounge stylu a kromě moderní české kuchyně a široké škály nápojů zahrnující i signature koktejly hostům nabízí také 360° výhled na Prahu. V provozu je celoročně, tedy i v zimě, kdy lze nově využít možnosti posezení ve vyhřívaných průhledných iglú vybavených stoly s křesly a kožešinami.

„Sky bar je za příznivého počasí otevřen každý den od 12.00 do 24.00 hod. Nevadí nám sněžení, vadí nám jen déšť, takže v případě deště má bar zavřeno. V každém iglú se nachází plápolající oheň a teplota uvnitř je tak příjemných cca 20 až 25 °C, takže se v něm dá sedět klidně i v tričku,“ dodává generální ředitel Pytloun Hotels Lukáš Pytloun.

@mohlo by vas zajimat